24.1.2010

Rapu uiskenteli curryyn


Tsadaa, tänään lifestylepläjäyksemme sisältää kokkausta! Pakkaspäivän sapuskaksi kamuni ehdotti Olivia-lehden sivuilta bongattua tiikerirapu-curryä. Reseptiä tosin viriteltiin hieman tilanteeseen ja lähikaupan valikoimaan sopivaksi. Ravut eivät olleet tiikereitä eikä chili tuoretta, vaan eipä soosi jäänyt sitä itkemään vaan maistui kyllä tosi hyvältä! Neljän hengen annos katosi hetkessä kahden naisen suihin.

Tämä curry päihitti ihan kuusi-nolla aikoinaan pariinkin otteeseen testatun Jamien Oliverin curryreseptin. Oliverin curry oli ihan liian luirua ja uiskenteli pitkin lautasta, tämä oli sellaista sopivan tuhtia ja naan-leivällä suuhun kaapaistavaa.

Ja mikä parasta, hyvään currypohjaan voi upottaa monenlaista herkkua: rapujen tilalla toimisi varmasti hyvin myös kana, liha, erilaiset kasvikset... Olivian currystä tullaan varmasti näkemään!

1 kommentti:

  1. Eikä curryn kylkeen todellakaan kaivannut riisiä, salaattia ja naan-leipä riittivät vallan mainiosti. Ja syöjää ilahdutti myös se, ettei tullu ees ähkyä.

    VastaaPoista